Decastelo v Evinom rúchu: Plavky si nevyzlečie ani pri -3 stupňoch

Aj vo svojich 42 rokoch sa Eva Decastelo môže pochváliť kondíciou a postavou, pre ktorú by mnohé oveľa mladšie ženy bez mihnutia oka urobili niečo nezákonné. Aká je "tajná zbraň", vďaka ktorej Eva v poslednom čase vyzerá tak neuveriteľne skvele? A prečo sa kvôli tomu vyzlieka? Zistite to o niekoľko riadkov nižšie.

Vitco Perfect - Exklusivní parfém pro jedinečné ženy, 50 ml

Eva vo svojej novej úlohe hovorí: "Brrr!"

Herečka a moderátorka Eva Decastelo sa nedávno ocitla v novej "úlohe". Rovnako ako mnohé iné celebrity objavila kúzlo otužovania v ľadovej vode. A keďže jej polonahé fotografie pravidelne "búria internet", stala sa bez preháňania ambasádorkou ľadového lezenia v českej kotline.

Móda alebo recept na zdravé telo?

V posledných mesiacoch je v móde namáčanie do ľadovej vody. Väčšinu "odolných" ľudí však zaujíma len jedna vec: umiestniť veľkolepé fotografie na Instagram a byť in.

Parfém Vitco PerfectParfém Vitco Perfect

Ale tým to zvyčajne končí.

Podľa Evy ju k otužovaniu viedlo niečo iné: Pri lockdownu, rovnako ako my všetci, jednoducho trpí neschopnosťou stretávať sa s priateľmi. A veľa energie jej zaberá domáce vzdelávanie detí online. Zúfalo potrebovala, ako sama hovorí, "vypustiť paru".

A tak sa ponorila do vody - ale nie po hlave, ale od nôh, presne tak, ako to má byť pri kúpaní v ľadovej vode. Na blahodarné účinky otužovania si takmer okamžite vytvorila "závislosť". Nehovoriac o tom, že ľadová voda je tak prospešná nielen pre krásu a sviežosť, ale aj pre imunitný systém. Čo je v dnešnej dobe mimoriadne dobrá správa takmer pre každého. Alebo skôr pre tých, ktorí sa vydajú do ľadovej vody.

Parfém Vitco PerfectParfém Vitco PerfectParfém Vitco Perfect

Čo by ste mali vedieť pred prvým namočením palca

Ak si chcete vyskúšať otužovanie na vlastnej (husej) koži skôr, ako sa vyberiete do skrine pre plavky a kúpacie čiapky, vydržte. Mohli by ste si neúmyselne ublížiť. Určite neočakávajte, že sa na breh vrátite prechladnutí (alebo v horšom prípade). Otužovanie je pre netrénované telo šokom, ktorý väčšina netrénovaných nadšencov vylúči. Preto musíte posilniť svoju imunitu skôr, než sa vám počas otužovania po prvýkrát zapichnú do tela tisíce "ihiel".

Presne to urobila Eva Decastelo. Spoliehala sa na jeden nenápadný, ale prekvapivo účinný doplnok na posilnenie imunity. Na rozdiel od mnohých porovnateľných produktov je atraktívne nielen jeho výlučne prírodné zloženie, ale aj rozumná cena, ktorá vám nezastaví srdce ani nevyrazí dych.

Nočný stolík sa o to postará

"Na&nbspobale sa uvádza, že stačí jedna kapsula denne. Pre istotu si však beriem dva, jeden ráno a jeden pred spaním. Krabičku s kapsulami mám na nočnom stolíku, aby som nezabudla. Aj keď som si spočiatku musel nastaviť pripomenutia na telefóne," smeje sa Eva.

Chcem vyskúšať Vitco Health IMUNITA 10

A odhalila aj názov doplnku: je to Vitco Health IMUNITA 10. Okamžite sme si ho na študijné účely objednali na e-shope. Biela škatuľka obsahuje 90 kapsúl doslova nabitých prírodnými prostriedkami na posilnenie imunity. Obsahuje echinaceu, hlivu ustricovú, extrakt z brusníc, vitamíny C a B6, rakytník, ženšen, zinok, selén a kyselinu listovú.

Prozkoumat Vitco Health IMUNITA 10

Ich kombinácia pôsobí v prípade dlhodobého oslabenia organizmu ako prevencia aj ako "naštartovanie" imunity pre rýchly návrat stratenej vitality. A ďalšie dobré správy: výrobca neuvádza, že na dosiahnutie účinkov je potrebné denne špliechať do ľadovej vody. Uf.

Železna imunita? Využite skratku

Pokiaľ ide o nás, kalenie prenecháme odvážnejším. Ale Vitco Health IMUNITA si objednáme znova. Koniec koncov, je to oveľa pohodlnejší a istejší spôsob, ako si zabezpečiť zdravú a silnú imunitu aj počas pandémie.

Do vody pôjdeme, keď bude aspoň 20 stupňov a bude svietiť slnko. Okrem toho máme dovtedy dosť času, aby sme trochu zapracovali na svojej postave, ktorá bude naozaj "pripravená na plavky".("Nie, ďakujem, dnes večer si k filmu dezert nedám. Počkať, je v ňom čokoláda? V tom prípade začnem zajtra.")

A čo vy - stavíte okrem doplnkov na posilnenie imunity aj na otužovanie? Podeľte sa s nami o svoj názor. Ďakujeme.

Chcem vyskúšať Vitco Health IMUNITA 10

Prejsť do eshopu