"Mrcha" Alice Bendová: Neuveríte, koľko míňa na vlasy

Úspech sa v Česku neodpúšťa - a keď ste krásna a slávna, presahuje to všetky hranice. Herečka Alice Bendová to vie. V poslednom čase sa stala obeťou klebiet kvôli svojim vlasom. Mnohí z nás mu závidia. Pozrime sa pod kapotu tohto puzdra.

Alice Bendová

 

Alici Bendovej sa darí všetko, na čo siahne. Sexi herečka a modelka narodená v zmyselnom znamení Škorpióna hrala v mnohých úspešných českých filmoch a televíznych seriáloch. Hity ako Kajínek, Kameňák 4 a seriály Veľmi krehké vzťahy či Slunečná netreba predstavovať.

Alice sa vo svojich úlohách špecializuje na "mrchy". Takto ju máme najradšej - a Alice to vie. Keď na to príde, dokonca presvedčí režiséra, aby dal prepísať scenár tak, aby jej úloha bola skutočným polotrikom.

Sedí v porotách súťaží krásy a jej dokonalú postavu môžeme pravidelne obdivovať na fotografiách od mora. Jej súčasným partnerom je o 14 rokov mladší fešák Michal Topol. Alica má dve krásne, zdravé deti z predchádzajúceho vzťahu. A posledná kvapka? Vôbec nevyzerá na svoj vek.

Na Alici je toho veľa, čo by ste mohli nenávidieť. Takto pravdepodobne zmýšľajú závistlivci, ktorí (alebo skôr ktoré) nenávidia "mrchu" Alice kvôli jej krásnym vlasom. Hovorí sa, že mesačne minie na starostlivosť o vlasy sumu, ktorá by pokryla potreby priemernej českej rodiny. Hovorí sa, že má vlasy zapletené do vrkoča, pretože mať také pekné a kvalitné vlasy v jej veku jednoducho nie je prirodzené. A hovorí, že za tým sú dokonca magické rituály! (Bez komentára.)

Pravda je celkom jednoduchá: tí, ktorí sledujú Alice, možno videli jedno z jej videí natočených vo vani. Vo videu sa Alice delí o pozitívnu skúsenosť s šampón a vyživujúce kapsuly na vlasy VitcoHair. Keďže viacerí z nás v redakcii (vrátane autora tohto textu) používame výrobky Vitco, s čistým svedomím tieto fámy vyvraciame. Žiadne závratné sumy za kozmetiku, nieto ešte kúzla - vysvetlenie bohatej hrivy Alice Bendovej je celkom jednoduché: vlasová kozmetika Vitco. Je dokázané, že urýchľuje rast a objem vlasov, a Alice by určite potvrdila, ako dobre pôsobí na rozštiepené končeky a zabraňuje lámavosti vlasov.

Či už ide o hviezdne úlohy, formovanie postavy alebo dokonca starostlivosť o vlasy, za úspechom a skvelým vzhľadom celebrít často stojí len tvrdá práca a dôslednosť. A umenie robiť správne rozhodnutia. Či už ide o scenár, spolupracovníkov alebo dokonca vlasové prípravky.