Eva Decastelo: Umelá alebo prirodzená krása?

V posledných týždňoch sa objavili zvláštne správy o Eve Decastelo (42). Zvodná sexbomba vyzerá na svoj vek neprirodzene mlado a sviežo: atletické, štíhle telo, silné a zdravé vlasy, večný úsmev na tvári. Je to pravidelné cvičenie a zdravá strava? Alebo sú to pravdivé chýry: nový milenec, umelo vylepšený vzhľad - a dokonca tajomné rituály?

Vitco Perfect - Exkluzívny parfém pre jedinečné ženy, 50 ml

Existuje recept na "večnú" krásu - a všetci ho dobre poznáme: vyvážená strava, menej cukru, viac zdravých tukov, pravidelný pohyb, aspoň 7 hodín spánku denne a minimum stresu (a alkoholu, uf!).

Nevýhodou je, že tento režim musíte dodržiavať prakticky neustále. A výsledky sa nedostavia cez víkend, ale až po mnohých mesiacoch, niekedy aj rokoch. Preto niektorí - a najmä niektorí - z nás využívajú skratky: plastiky, liposukciu, botox, umelé prsia, umelé vlasy.

Alebo nový milenec, s ktorým vraj omladnete doslova cez noc.

Zlí jazykové tvrdia, že Eva Decastelo spojila všetko dokopy, aby si zachovala krásu, mladistvý vzhľad a sviežosť. Aká je teda pravda o tom, že sa stretáva s hercom o 16 rokov mladším ako jej manžel René, ktorého podľa svojich slov toleruje? A že jej telo a tvár pomohli k dokonalosti plastickí chirurgovia. Alebo dokonca, že "podpísala zmluvu s diablom" a podstupuje magické rituály pre krásu?

Aby sme nepodľahli špekuláciám, urobili sme to jednoducho: využili sme náš historicky dobrý a otvorený vzťah, zdvihli sme telefón a zavolali Eve. Bez varovania sme ju konfrontovali so všetkým, čo ste si prečítali vyššie.

Bol to dosť dlhý hovor. Čo sme sa naučili?

Správa o novom milencovi sa ukázala byť obyčajnou žiarlivou fámou. Eva hneď vedela, odkiaľ vietor fúka. Stála za tým konkrétna osoba, ktorá mala s Evou dlhodobý problém. Bohužiaľ, nemôžeme povedať viac. Dali sme svoje slovo.

Nepotvrdili sa ani sochy a iné umelé vylepšenia. Možno je to nespravodlivé, ale Eva jednoducho vyhrala genetickú lotériu, takže svoju krásu získala od prírody (od svojich rodičov). Aj keď, ako priznala, nie celú.

Zostávajú magické rituály. A práve touto otázkou sme Evu nahlas rozosmiali. A viete čo? Priznala, že je na tom niečo pravdy!

Teda ak za zázračné považujeme dva kozmetické výrobky, ktoré Eva už dlho používa na radikálne posilnenie vlasov a nechtov. Sama ako prvá priznala, že už nie je najmladšia a ako každá žena sa o ne musí starostlivo starať.

Na otázku, z čoho sa skladá jej vlasová kúra, odpovedala, že si berie kapsule Vitco a tiež používa posilnenie šampón tej istej značky (4-minútový rituál pre krásne a silné vlasy nájdete tu). Ich kombináciou dosiahla efekt, o ktorom väčšina z nás žien len sníva: dokonalé, zdravé a silné vlasy, ktoré - keby boli o pár metrov dlhšie - by asi naozaj poslúžili milencovi, aby po nich vyliezol do jej komnaty (podobnosť s princeznou Locikou je čisto náhodná).

Pokiaľ ide o obdobie, keď sa Eva počas uzamknutia napoly stiahla z očí verejnosti, vysvetlila, že účinky kapsúl na vlasoch a nechtoch sa naplno prejaví až po 45 dňoch používania. Eva sa jednoducho rozhodla počkať, kým sa naplno prejaví ich účinok, na čo bolo uzamknutie ideálne. A keďže sa (dúfajme) naozaj blížime k "odomknutiu" každodenného života, ako sme naň zvyknutí, Eva nás čoskoro opäť oslní svojou nestarnúcou krásou.

Nečudovali by sme sa, keby sa čoskoro na sociálnych sieťach pochválila svojimi vlasmi. A tí z vás, ktorí čítajú tento článok, už vedia, čo „Kúzla“ a „čiary“ za ním sú.

Čo tak vyčarovať si krásne, silné a lesklé vlasy a nechty - a začať ešte dnes?