Šampón, ktorý umýva a lieči

Pravdepodobne ste už počuli o našom šampóne VitcoHair Anti-Aging Restructuring, For Achieving. Dnes sa vám na ne pozrieme bližšie. Na českom trhu sú stovky rôznych typov a značiek šampónov na vlasy. Niektoré sú rozdelené podľa vône, iné podľa typu vlasov - normálne, mastné, jemné, suché, ďalšie podľa použitia na farbené vlasy, na namáhané vlasy, proti lupinám atď.

VitcoHair Shampoo Anti-Aging Restructuring, For Achieving

Snažili sme sa vytvoriť univerzálny šampón na vlasy, ktorý pokrýva všetky požiadavky českých žien a zároveň sa vyrovná profesionálnym produktom, ktoré nájdete v kaderníctvach. Náš šampón je jedinečný svojím zložením - obsahuje:

  • arganový olej, ktorý hĺbkovo hydratuje vlasy a vyživuje korienky vlasov
  • kofeín, ktorý je prírodným stimulátorom rastu vlasov
  • kyselina pantoténová, ktorá znižuje lámavosť vlasov a pomáha udržiavať zdravú pokožku a nechty
  • rovisome biotín, ktorý je kombináciou vitamínov H, F, E a B5
  • hydrolyzovaný keratín pomáha eliminovať elektrizáciu vlasov.

Obsahuje však aj ďalšie látky, ako sú keratix, kapixyl alebo SpecPed Lash LD.

A čo vlastne šampón robí?

V profesionálnych podmienkach, ale šetrným spôsobom, sme vytvorili šampón, ktorý rieši suché vlasy tým, že ich dostatočne hydratuje. Máte pocit, že vám rednú vlasy? Tento šampón si poradí aj s tým, pretože dokáže zvýšiť hustotu vašich vlasov. Šetrným používaním môžete dokonca zabrániť vypadávaniu alebo lámaniu vlasov. Šampón dokáže opraviť poškodený ochranný povlak vlasov a dokonca odstrániť ďalšie poškodenie. Vlasy budú chránené pred predčasným starnutím a vlasové vlákna budú pružnejšie a vlasy lesklejšie. Ak si budete týmto šampónom dostatočne masírovať pokožku hlavy, bude viac obohatená a vyčistená.  Ak sa o vlasy budete správne starať, môžu omladnúť aj o niekoľko rokov.

VitcoHair Shampoo Anti-Aging Restructuring, For Achieving

Ako pracovať so šampónom?

Predovšetkým je dôležité zvážiť kombináciu s našimi vlasovými kapsulami VitcoHair. Ich zloženie je podobné, takže šampón je len čerešničkou na torte, ktorá zvyšuje účinok kapsúl. Zložky kapsúl a šampónu idú ruka v ruke a nemusíte sa obávať, že by sa účinok oboch produktov znížil.

Keď ste sa už rozhodli kúpiť náš šampón, je na mieste správne použitie, a to:

  • použiť primerané množstvo
  • vytvoriť objemnú penu
  • nechajte pôsobiť aspoň 4 minúty
  • dôkladne umyť.

Pri takomto správnom používaní by ste mali vidieť výsledok už po prvom umytí.

Pomer cena/kvantita/výkon

Šampón VitcoHair si môžete kúpiť za cenu 29,90€, za ktorú dostanete množstvo 250 ml, čo je zlatá stredná cesta. Jedinečné balenie v tenkej fľaštičke sa pohodlne zmestí aj do kozmetickej taštičky alebo kabelky, ak sa chystáte s priateľkami na večernú párty a plánujete prenocovať. Navyše, balenie šampónu je elegantné a ľahko sa hodí na instagramovú fotografiu z&nbspkúpeľne.