Tipy na problémy s vlasmi

Mnohí z vás sa na nás obracajú s problémami s vlasmi, buď kvôli ich stavu, alebo napríklad preto, že chcete mať dlhšie vlasy. Otázka, ako dosiahnuť krásne, dlhé a predovšetkým zdravé vlasy, zahŕňa mnoho vecí. Preto sme pre vás pripravili článok, ktorý, ako dúfame, vám odpovie na všetky otázky.

Informácie sme zhrnuli do 8 bodov, ktoré považujeme za najdôležitejšie.

  1. Vyvážený jedálniček

Áno, samozrejme, všetko začína tým, čo dávame do svojho tela. Aby vaše vlasy rástli, boli vyživované a vyzerali dobre, je dôležité, aby ste ich správne napájali zvnútra. V našich kapsulách nechýbajú dôležité vitamíny a minerály nielen pre vaše vlasy.

  1. Masáž vlasovej pokožky

Takéto masáže pomáhajú stimulovať krvný obeh, ktorý podporuje rast vlasov.

  1. Vyhnite sa častému umývaniu

Časté umývanie nielenže vysušuje vlasy a pokožku hlavy, ale zbavuje vlasy prirodzených olejov, ktoré sú veľmi dôležité pre ich výživu. Nadmerné umývanie môže tiež spôsobiť svrbenie pokožky hlavy, čo môže ďalej viesť k vypadávaniu vlasov.

  1. Používajte kondicionér

Kondicionér udržuje vlasy jemné, pomáha ich rozčesávať a vlasy sa toľko nekrepatia. Mnohým ľuďom vlasy najviac vypadávajú pri česaní, preto je vhodné myslieť na to, aby sa pri umývaní nekrepovali.

  1. Vyhnite sa farbeniu vlasov

Farby na vlasy veľmi zaťažujú a vysušujú. Namiesto chemických farieb vyskúšajte prírodné farby, ktoré sú dnes bežne dostupné a cenovo prijateľné.

  1. Suplementácia

Niektoré látky, ktoré vaše vlasy potrebujú, sa ťažko získavajú zo stravy. Najjednoduchší spôsob, ako tieto látky doplniť, je ich správne doplnenie. Naše kapsule sú bohaté na tieto látky, sú 100 % prírodné a pomohli mnohým ľuďom na ich ceste za vysnívanými vlasmi.

  1. Chráňte svoje vlasy

Aby ste predišli zbytočnému poškodeniu vlasov, snažte sa ich nežehliť, nastavte fén na nižšiu teplotu alebo ich nechajte schnúť prirodzene. Vysoké teploty vysušujú vlasy a spôsobujú ich lámanie a vypadávanie.

  1. Nekartáčujte si vlasy, ak sú ešte mokré

Keď sú naše vlasy mokré, sú najviac náchylné na lámanie a vypadávanie vlasov. Pred kefovaním nechajte vlasy vyschnúť. Ak sú vaše vlasy po umytí veľmi krepaté, odporúčame ich pred umytím rozčesať a použiť kondicionér.

 

Naším cieľom je, aby ste dosiahli zdravé a krásne vlasy. Naše kapsule už pomohli mnohým z vás, ktorí sa k nám vracajú a pravidelne užívajú náš produkt. Niet divu, že naše kapsule majú také pozitívne ohlasy - naozaj obsahujú presne to, čo vaše vlasy potrebujú. Vyskúšajte ich aj vy a nebudete ľutovať.

Kapsule VitcoHair 45 denná kúra