Ako pôsobia vonkajšie vplyvy a moderná doba na náš organizmus?

Dnešné produkty, či už sú živočíšne alebo poľnohospodárske, už dlhšiu dobu neobsahujú zďaleka toľko živín, ako tomu bolo u našich predkov. To všetko je následkom umelých splodín chemického priemyslu a zásahu človeka do prírody všeobecne. Vplyvom ľudskej sily sa pôda stala menej úrodnou a obsahuje menej živín ako predtým. Rastliny z nej teda nemôžu čerpať všetko to, čo na svoj vývin potrebujú.

Človeku teda nezostáva než doplniť chýbajúce živiny pomocou bylinných prípravkov a vitamínových doplnkov. Vždy je dobré si vybrať prípravok na prírodnej báze a bez chemických či konzervačných látok. Tieto látky, pokiaľ sú v prípravku obsiahnuté, môžu v konečnom dôsledku organizmus skôr poškodiť než mu navrátiť, čo mu chýba.

Práve z tohto dôvodu vznikol na trhu nový produkt s názvom VitcoHerbal, ktorý je vyrobený iba z takých zložiek, aby pomohol usmerniť náš každodenný stres a moderný aktívny životný štýl a dodať telu chýbajúce látky. Sirup obsahuje extrakt zo žihľavy dvojdomej, sladkovodné riasy chlorelly a kyseliny citrónovej. Žiadne iné pridané látky.

Prečo je chlorella pre organizmus taká prínosná?

Hlavným dôvodom, prečo je chlorella tak obľúbená, je, že telu dodáva potrebné množstvo energie, detoxikuje organizmus a podporuje spaľovanie tukov. Dnešná moderná doba nás tlačí zvládať za jeden deň či týždeň niekoľkonásobne viac vecí, než v minulosti a tým sa organizmus zaťažuje čoraz viac. Je teda potrebné mu napomáhať, aby potrebnú energiu mal z čoho čerpať. Prísun energie z chlorelly či iného zdroja napomáha regenerácii a obnove buniek. Bunky sa vďaka jej obsahu tzv. CGF, čo znamená chlorella growth factor, obnovujú veľmi rýchlo. Tento faktor podporí metabolizmus a je teda možné týmto spôsobom pomôcť chudnutie. Vďaka dlhodobo rýchlej regenerácii buniek sa tiež dostaví mladší vzhľad.

Samozrejme nič nejde len tak bez pomoci a preto sa odporúča tento doplnok stravy kombinovať so zdravým životným štýlom a hlavne pestrou a zdravou stravou.

Ako je to so žihľavou a prečo je pre organizmus taká výborná?

Listy žihľavy dvojdomej (najlepšie mladé) obsahujú chlorofyl, minerálne látky ako je napr. horčík, karotenoidy, flavonoidy a organické kyseliny. Ďalej sacharidy, vitamíny B2, B6, C, aminokyseliny, glukoniny, kyseliny mravčej, octovú, kremičitú mnohé ďalšie látky.

Ako je známe, glukoníny znižujú hladinu krvného cukru, ktorého v dnešných potravinách nájdeme až príliš veľa. Cukor obsahujú aj tie potraviny, pri ktorých to na prvý pohľad absolútne nevyzerá. Pre organizmus je príjem takýchto potravín veľkou záťažou, ale pokiaľ sa neobjavia prvé problémy, po desiatky rokov si to nemusíme všimnúť. Naši predkovia prijímali veľmi malé množstvo cukru oproti tomu, čomu je ľudský organizmus vystavený v modernej dobe. Hladina libida cukru sa po generácie neustále zvyšuje. Preto je v spoločnosti čoraz viac ľudí postihnutých diebetom a ďalšími chorobami, ktoré s cukrom zdanlivo ani nemusia súvisieť.

Ešte stále ste toho názoru, že nie je potrebné telu dodávať ďalšie vitamíny? Odporúčame sirup vyskúšať a zmenu na sebe spoznáte ihneď. Prajeme, nech sa Vaše telo cíti zdravo a sviežo po celý život. Váš tím VitcoHerbal