Lucie Vondráčková radí na Valentína: Voňavý darček, ktorý nevybledne

Dobrý deň, tu Lucka Vondráčková. Dnes mám pre mužov tip na voňavý valentínsky darček, ktorý zaručene zaboduje. Ako žena viem, že najkratšia cesta k srdcu každého človeka je... vôňa. Správnou vôňou si zabezpečíte jej city, takže aj keď nebudete nablízku, bude na vás myslieť. Každý deň. A s úsmevom.

Stereotyp: najväčší nepriateľ lásky

Musíte neustále pracovať na tom, aby vzťah nezovšednel. A najmä teraz, keď sa blíži "sviatok zamilovaných".

Ale pozor, ak plánujete siahnuť po darčekoch na poslednú chvíľu, ako je fľaša vína, kytica predražených ruží alebo intímna spodná bielizeň (naozaj poznáte jej veľkosť?), majte sa na pozore: Takéto dary o vás veľa vypovedajú.

Možno až príliš.

Možno nemáte predstavivosť a hráte na istotu. Že ste neoriginálny. Že ste si nenašli čas na premyslenie darčeka.

TIP NA ORIGINÁLNY DARČEK

Po čom ženy skutočne túžia

Dobré správy: Nemusíte byť taký krásny ako finalista súťaže Muž roka. Nemusíte sa obracať v peniazoch. A nemusíte byť ani vyšší ako váš vyvolený.

Stačí byť originálny a dať jej pocit, že ju rozmaznávate, rozumiete jej a poznáte jej tajné sny. To je, dovolím si tvrdiť, to, čo chce každá žena. Všetko ostatné je bonus.

A kedy inde nás ženy rozmaznávajú darčekmi a pozornosťou ako na Valentína? Teším sa na to! ????

Tip, ako potešiť výnimočnú ženu (vašu)

Čo teda darovať žene svojho srdca? Môj tip spája jednoduchú eleganciu, luxus, ženskosť a zmyselnosť.

Ak ma sledujete už nejaký čas, pravdepodobne ste to už uhádli sami: áno, chcem vám odporučiť Vitco Perfect, parfém pre jedinečné ženy.

Pretože som si istý, že váš vyvolený je presne taký. Takže ocení všetky vlastnosti tohto zmyselného parfumu, ktoré si bude podvedome spájať aj s vami - a vy vyhráte.

Mňa osobne na prvé privoňanie očarila jej osviežujúca, iskrivá vôňa s paletou ovocných tónov. Samotné srdce parfumu tvoria nadčasové kvety, ktoré v závere nádherne dopĺňa kontrastná, ťažká pižmová vôňa. To všetko v&nbspluxusnej fľaši, ktorá si pravdepodobne vyslúži čestné miesto na&nbsppoličke s&nbsptoaletnými potrebami.

Dva darčeky v jednom

V rámci Valentínske ponuky dostanete dva darčeky. Jednak samotný parfém, ale aj preto, že každá žena miluje čokoládu (aj keď to môže skrývať), zároveň budete balená s parfémom. luxusné švajčiarske hľuzovkové cukríky. Testoval som ho na sebe a mám jednu výhradu: Mohli ten balík urobiť trikrát väčší, nehneval by som sa. ????

To všetko za cenu, za ktorú inde nedostanete parfum tejto kvality, ale o triedu nižšiu, parfumovanú vodu.

OBJEDNAŤ DARČEKOVÉ BALENIE

Milí muži, nemáte za čo - rád som vám pomohol. Verím, že s mojimi tipmi urobíte pre svoj vzťah alebo manželstvo viac, ako keby ste svojej milovanej dali celú kyticu ruží.

Pretože tie, hoci sú krásne, nakoniec zvädnú a zvädnú. Želám vám, aby vaša láska prekvitala a voňala ako vzduch v dňoch nášho m.

A preto by som vám a vášmu partnerovi chcela popriať k sviatku zamilovaných, nech vaša láska prekvitá... a vonia. ❤️

Vaša Lucie V.