Lucie Vondráčková: Toto je jej účet krásy

Lucie Vondráčková by mala spomaliť. A čím skôr, tým lepšie, inak sa jej bude dariť. Aspoň si to myslia jej fanúšikovia, ktorí bijú na poplach. Nesúhlasíme a hovoríme: Ak máte talent, nebojte sa ho využiť. My však myslíme na Lucyin vzhľad.

Obrázek článku

 

Vondráčková v jednom kole

Lucie nešetrí a rozhodne sa nenudí. V týchto týždňoch pracuje na nových piesňach, hovorí sa o príprave nového videoklipu a stále skúša v divadle.

Voľný čas pre seba alebo pre drahé kozmetické procedúry? Zabudnite na to.

Lucie si rada vyjde s priateľmi na večeru alebo si občas zašportuje.

Fanúšikovia sa obávajú. Objavujú sa názory, že Lucie by mala okamžite spomaliť, inak "vyhorí". Pravdou je, že workoholizmus je choroba, ktorá si vyžaduje odbornú liečbu. Nezdá sa nám však, že by to bol Lucyin prípad.

Vôbec to nevyzerá, že by jej toto vražedné pracovné tempo prospievalo. Dôkazy? Stačí sa pozrieť na akúkoľvek jej nedávnu fotografiu. Uvidíte mladú, sebavedomú, krásnu ženu so štýlom. A zrejme aj nevyčerpateľnú zásobu energie.

A to je trochu... podozrivé.

Tajomstvo Lucyinho vzhľadu je skryté...

... v kúpeľni. Ako to vieme? Zo spoľahlivého zdroja z jej okolia (bohvie prečo si tento zdroj neželá byť menovaný).

Opýtali sme sa jej, ako je možné, že aj napriek nabitému pracovnému programu vyzerá Lucie stále tak dobre. Asi je každému jasné, že Lucie si naozaj nemôže dovoliť tráviť dlhé hodiny pred zrkadlom alebo s vizážistami.

Preto sme náš zdroj poverili, aby preskúmal Lucyin arzenál tajných zbraní v oblasti kozmetiky. A my vás pozývame, aby ste sa k nám pridali. (Samozrejme, v duchu, bežne nechodíme po cudzích kúpeľniach.)

To, čo sme objavili, je úplná bomba!

Rozmaznaná celebrita?

Presne to nás napadlo ako prvé, keď sme sa pozreli na zoznam kozmetických výrobkov, ktoré Lucie denne používa:

Keď sme sa však pozreli na ceny, čakalo nás prekvapenie.

Lucie sa síce nešetrí, ale neutráca prehnané sumy za vynikajúcu kozmetiku. Naopak, drží sa pri zemi.

Česká značka poráža svetové legendy

V kúpeľni Luca na prvý pohľad dominujú výrobky od českej spoločnosti Vitco. Je to dôkaz, že Lucie rozhodne nie je rozmaznaná celebrita, ale žena, ktorá dokáže dokonale vyvážiť pomer ceny a výkonu. A to aj pokiaľ ide o krásu a štg

Všetky výrobky, ktoré sme uviedli vyššie, stoja zlomok cien, za ktoré sa zvyčajne predáva kozmetika a vlasová kozmetika svetových značiek (kde často platíme viac za logo na obale ako za to, čo je vnútri).

Lucie sa jednoducho rozhodla pre úspornejšiu, ale aspoň rovnako účinnú kozmetiku. Môže si ho dovoliť každá žena, ktorá chce vyzerať a cítiť sa dobre, sviežo a žensky.

Bez ohľadu na vek.

Vitco Perfect: Dokonalá "ženská zbraň" do každej kabelky

Mimoriadne nás zaujal Vitco Perfect. Je dôkazom toho, že aj v malej krajine v srdci Európy sa dá vytvoriť vôňa, ktorá bez problémov znesie porovnanie so svetovou špičkou - a vyjde oveľa, oveľa lacnejšie.

Už elegantná fľaša poteší oko. Ale hlavnou vecou je obsah parfumu, ktorý sa otvára výnimočnou (takmer návykovou) iskrivou vôňou ovocných tónov.

V niekoľkých okamihoch sa naplno rozvinie srdce parfumu: svieža, intenzívna kvetinová vôňa, ktorá dokonale pripraví pôdu pre záverečné tóny ťažkého, zmyselného pižma.

Náš záver? Ak existuje "ženská zbraň", ktorá podvedome očarí mužov aj ženy, je to parfum Vitco Perfect.

V tejto súvislosti nás trochu desí jeho relatívne nízka cena. Tomuto parfumu odolá len málo ľudí.

Porovnajte ceny. Raz a navždy.

A čo vy? Stáva sa vám, že preplácate za kozmetiku alebo starostlivosť o vlasy niektorých&nbspsvetových značiek?

Zistite to teraz - stačí kliknúť nižšie a preskúmať kozmetický arzenál Lucie Vondráčkovej. Ako celebrita, ktorá určuje trendy, určite inšpiruje aj vás.

NA AUDIT KOZMETIKY

Kliknutím objavíte všetky uvedené produkty a mnoho ďalších.

Bavte sa!