Šok: Toľko míňa Lucie Vondráčková na krásu. Mesiac!

Rozpočet celebrít na krásu je dychberúci. Napríklad Rihanna minie ročne 7 miliónov len na kaderníctvo, 5,9 milióna na kozmetiku a "len" 4,6 milióna na manikúru a pedikúru. A ako je na tom jej česká kolegyňa, populárna Lucie Vondráčková? Neuveríte, koľko míňa na svoj stále mladistvý vzhľad.

Od snowboardistov sa nezmenila

Od svojej slávnej úlohy vo filme Snowboarďáci, ktorý v roku 2004 otriasol kinami a vyniesol Vojtu Kotka a Jiřího Mádla do prvej ligy českého herectva, je Lucie stále rovnaká - jej šibalský úsmev, iskra v očiach a mladistvá tvár nestarnú.

Ako to, do pekla, Lucie robí? Vyhrala genetickú lotériu alebo si pomáha iným spôsobom?

V každom prípade môžeme bezpečne vylúčiť plastickú chirurgiu a botox. Lucie sa netají tým, že sa ich bojí - ako herečka dobre pozná hrôzy, ktoré botox napáchal na mimike jej kolegýň, napríklad Nicole Kidman alebo Meg Ryan (to naozaj nechcete, googlite na vlastné riziko).

Tri "oriešky" pre Luciu

Podľa zdroja zo speváčkinho okolia sa Lucie o seba dobre stará. Ako každá správna žena je hrdá na to, že má krásne, silné a zdravé vlasy. A, samozrejme, bezchybná pleť a upravené nechty.

Lucie sa však nespolieha na "armádu" predražených značkových výrobkov pre manželky bankárov alebo rentiérov, ako by sa dalo očakávať. Naopak, jej prístup je čisto minimalistický - verili by ste, že všetko, čo používa, by ste spočítali na prstoch jednej ruky?

V kúpeľni:Inventúra u celebrity

Možno vás zaujíma, čo presne nájdete v kúpeľni Lucky na policiach venovaných kráse a mladistvému vzhľadu? Zahrali sme sa na detektíva a zistili sme to za vás.

Prvý dojem: rafinovaná účinnosť a maximálny dôraz na cenovo dostupnú kvalitu. Prvá príprava, šampón proti starnutiu vlasov VitcoHair. Stačí jedno umytie a vaše vlasy sú ako znovuzrodené. (Od týždňa, keď sme výrobky testovali, istá naša kolegyňa odmieta používať na vlasy akýkoľvek iný šampón proti starnutiu.)

Hneď vedľa šampónu sme objavili ďalšieho pomocníka pre kvalitné vlasy v každom veku, kondicionér VitcoHair. Lucie sa jednoducho stará o kvalitu svojich vlasov od korienkov po končeky. Presne ako vy, však?

Vôňa je kľúčom k srdcu ženy... a muža.

Výber parfumu je kapitola sama o sebe. Tu nás Lucie neprekvapila: na čestnom mieste bola typicky tvarovaná fľaša Vitco Perfect. Ako pravdepodobne viete, Lucie je oficiálnou tvárou a ambasádorkou tohto luxusného parfumu.

Vyskúšali sme to sami. Umne vyvážená kombinácia sviežich ovocných, jemných kvetinových a tmavých pižmových tónov si získala srdce nejednej ženy. Zdá sa, že ženy majú prirodzený nos na dobré veci.

A keď už sme pri tom, hovorí sa, že parfém Vitco Perfect si získal aj mužské srdce - a naša Lucie bola opäť pri tom. Privoňala k nemu na prvom rande so svojím súčasným priateľom... preskočila iskra... a zapálila oheň vášnivých citov.

...a tu je účet za krásu. Sedíte?

Ak ste čakali desaťtisíce, sklameme vás - Lucka vie, kam sa dá ísť po kvalitnú vôňu a kozmetiku za cenu jedného (drahšieho) narodeninového darčeka alebo luxusnej večere pre dvoch v štýlovej reštaurácii.

Vypočítali sme cenu troch produktov, ktoré Lucie denne používa: Proti starnutiu šampón a kondicionér VitcoHair a parfum Vitco Herbal. Pre všetky výrobky sme vždy používali väčšie a pohodlnejšie balenia.

A vyšlo nás to na šokujúcich 3 862 Kč - naozaj sme čakali viac. Oveľa viac. A vy?

Možno aj vy jedného dňa siahnete po kozmetike a parfumoch Vitco. Keď to urobíte, už budete vedieť.

Rozhodovanie o kráse a štýle je jednoduché. Niekedy stačí len malá inšpirácia. Zvyšok je na každom z&nbspvás.