Lucie Vondráčková: Môj odkaz pre VÁS

Tohtoročný advent poteší všetkých fanúšikov Lucie Vondráčkovej - každým dňom by mala vyjsť jej nová pieseň, ktorej názov Lucie úzkostlivo tají. Čakanie si však môžete skrátiť ďalším "hitom", o ktorom Lucie hovorí vo svojom vianočnom posolstve.

Milí fanúšikovia, aj keď to nebol ľahký rok a všetko nasvedčuje tomu, že koniec roka nebude taký, ako sme si predstavovali, rád by som vám povedal toto: Nevešajte hlavu a nedovoľte, aby vás to položilo! Nakoniec všetko prekonáme a po búrke opäť vyjde slnko.

Áno, to sa ľahko povie. Otázka za milión dolárov však znie: Kde môžeme nájsť silu a vieru, aby sme veci zmenili?

Ako viete, hudba mi vždy pomáhala, máme ju v rodine. A preto na to tento rok vsádzam. – čoskoro vyjde moja nová pieseň, na ktoré som nesmierne hrdý. Dúfam, že každý tón a každý verš prinesie do vášho života radosť, optimizmus a kúsok "obyčajného" ľudského šťastia.

A pretože inšpirácie nie je nikdy dosť, dovolím si ešte jeden vianočný tip Harmonický darček:Parfém Vitco Perfect, ktorý sa stal mojím hitom roku 2021.Používam ho každý deň, či už som medzi ľuďmi, alebo len doma. Táto láska nehrdzavie...

Ak chcete darovať skutočný klenot a Potešte svojich blízkych skutočne exkluzívnym darčekom, s Vitco Perfect sa trafíte do vkusu každej modernej ženy.. Tento úžasný parfum určite neskončí niekde v kúte alebo na poličke, kde sa naňho zapráši (a bol tichou pripomienkou, že darčeky treba vyberať opatrne)..

Skôr. Pri každom použití Vitco Perfect vám pripomína, čo je v živote a vzťahoch skutočne dôležité: že na vás niekto myslí.. Že vás má niekto rád. Že ste pre nich dôležití. Stred jeho vesmíru. A ten "niekto" urobí čokoľvek, aby ste vy - žena jeho srdca - boli šťastná a aby ste boli dôkazom jeho lásky.

Chápem, že cena parfumu Vitco Perfect môže byť pre mnohých z vás vysoká. A preto ako veľvyslankyňa tohto zmyselného parfumu. dohodla zľavu vo výške 200 Kč.

Získanie zľavy je jednoduché: stačí ju zadať do príslušného poľa v košíku e-shopu. zľavový kód LUCIE. A pozor, tento zľavový kód funguje aj na všetky ostatné produkty, ktoré v e-shope Vitco objavíte. Jedinou podmienkou je nákup nad 1 000 Kč.

Vitco Perfect je pre mňa vyjadrením vnútornej sily, ktorú má každá sebavedomá a jedinečná žena. Viem, že každý z nás je taký, len to často skrývame niekde hlboko v sebe. A niekedy sa bojíme ukázať svoju jedinečnosť.

Som presvedčený, že stačí málo a naša osobnosť sa začne rozvíjať ako kvet ruže. A bude ešte krajšie voňať.

Ďakujem vám, že ste dočítali až sem, a prajem vám všetkým krásny predvianočný a vianočný čas. A veľa radosti pod stromčekom!

Vianoce nie sú o počte alebo veľkosti darčekov. Najväčšiu radosť často urobí nenápadná, malá krabička, ktorá obsahuje niečo, čo príjemcovi niečo hovorí: Chcem, aby si vedel, čo pre mňa znamenáš, viem, čo máš rád, a viem, aký si. – jednoducho PERFEKTNÉ.

Vaša Lucie V.