Lucie Vondráčková: Vôňa ako "kúzlo lásky"

Rovný hľadá rovného, celebrita sedí s&nbspcelebritou. A niekedy sedí priamo na kolenách! Čo spojilo nový hviezdny pár Lucie Vondráčková a Petr Vojnar? Bola to len hudba - alebo niečo... hmmm, voňavejšie?

Milostné vzťahy sú možno ešte menej predvídateľné ako počasie v Českej republike v roku 2021. Asi to poznáte sami: iskra lásky často preskočí, keď to najmenej čakáme a nehľadáme niekoho nového.

Dokonalým príkladom je naša obľúbená Lucie Vondráčková. Áno, Lucie má nového partnera a my jej želáme všetko najlepšie.

Jej vyvoleným sa stal Petr Vojnar, Všestranne nadaný, sympatický chlapík, ktorý sa venuje moderovaniu, herectvu a youtubingu. A ako člen už nefungujúcej skupiny T-Boyz má k hudbe veľmi blízko.

A práve hudba spojila tento hviezdny pár. Lucie a Petr spolu vystupovali v klip hudobníka Raega Potrebujem prestávku. Úlohu Amora, ktorého šípy zapálili oheň lásky, si tentoraz zahral scenárista klipu - samozrejme, bez jeho vedomia. Napísal scénu, v ktorej sa Lucie a Petr bozkávajú.

To, čo sa začalo ako scéna hry, sa skončilo milostným vzplanutím. Preskočila iskra - a začala horieť.

Ako sa však stalo, že speváčka zvyknutá dobývať české a slovenské hitparády s pozoruhodnou ľahkosťou získala srdce svojho súčasného partnera?

Ak sledujete Luciu, určite vám neuniklo, že bola nadšenou veľvyslanec parfumu Vitco Perfect. Používa ho denne a pri každej príležitosti. A niečo nám hovorí, že tento ovocno-kvetinový parfém s mošusovým akordom na konci by mohol byť zrodom novej lásky, ktorej teraz fandí celá krajina.

V&nbspnašej redakcii sme samozrejme vyskúšali parfum. Jeho sila spočíva v silnom a zároveň jednoduchom kontraste medzi sviežimi, takmer iskrivými ovocnými tónmi, ktoré po niekoľkých sekundách doplní ľahká kvetinová vôňa, ktorú následne orámuje ťažšia, zmyselná vôňa pižma.

Tak a je to tu!

Pižmo je už po stáročia cenenou "superhviezdou" v parfumérii, vyhľadávanou pre svoje afrodiziakálne účinky. Inými slovami, "vonia láskou". A pretože pižmo tvorí srdce parfému Vitco Perfect, je možné, že práve táto vôňa otvorila Petrovo srdce doširoka.

Keď k tomu pridáte Lucyinu rozkošný úsmev a iskrivé oči, e jasné, že Peter jednoducho musel podľahnúť.

Ako by povedal Sherlock Holmes: "Je to jednoduché, drahý Watson!“

Dôkazy pre naše tvrdenie pochádzajú z desaťročí a tvrdá veda. Z biológie vieme, že čuch je v živočíšnej ríši najsilnejším faktorom pri výbere partnera. A u ľudí to nie je inak. Priťahoval vás niekedy partner, ktorý bol vizuálne "presne váš typ"?

Jednoducho mu nevonia! Doslova.

Našťastie pre Luciu a Petra to bolo naopak. Prajeme im, aby im láska a šťastie vydržali čo najdlhšie. A vy, ktorí čítate tento článok, aj vy.

Ale aj vy sa môžete premeniť na neodolateľne zmyselnú bohyňu, ktorej sexepíl sa dá len ťažko skryť. To znamená, že ak správne si vyberte svoju ďalšiu vôňu. Môže byť u vás už o niekoľko dní - a aby ste boli ešte spokojnejší, s dopravou zadarmo.

Prajem vám krásny (a vzrušujúci) zvyšok leta!