Voňajúca závislosť: čomu sa venuje Lucie Vondráčková

Sudcovia boli štedrí k Lucii Vondráčkovej, stálici na českom pop-music nebi. Okrem krásneho hlasu a dávky talentu, ktorá by stačila piatim iným spevákom, ju obdarili aj sexi postavou, krásnymi deťmi a zástupmi verných fanúšikov.

Vyrazila im dych správa, že Lucie už niekoľko týždňov bojuje so závislosťou. V tomto článku vám odhalíme celú pravdu.

Vitco Perfect - Exklusivní parfém pro jedinečné ženy, 50 ml

Nie je to tak dávno, čo médiá zorganizovali na Luciu doslova bulvárny hon (ktorý sa dodnes nezastavil). Prekvapilo by vás, keby Lucie siahla po liekoch na zlepšenie nálady?

Ale nebojte sa, fanúšikovia, Lucie je stále silná, sebavedomá a nezávislá žena, ktorú milujeme. A k tomu sa nehodí žiadna droga..

Lucyina nová závislosť je... závislosť na vôni.

Čítate dobre. A možno to poznáte aj vy: po rokoch skúšania rôznych parfumov ste konečne objavili ten správny. Jednoducho vám to sedí. Stačí jedno privoňanie a budete sa cítiť ako žena, ktorou ste vždy chceli byť: zmyselná a neprehliadnuteľná.

Potom - a len potom - stačí málo, aby ste sa v očiach ostatných premenili na príťažlivú bohyňu, ktorá doslova tancuje cez životné prekážky bez toho, aby na chvíľu odložila svoj zvodný úsmev.

Srdce Lucie Vondráčkovej si získal nezvyčajný Parfum Vitco Perfect. (Možno vám neuniklo, že Lucie sa nedávno stala novou tvárou tohto parfumu..)

Nemohli sme si pomôcť a vyskúšali sme ho na vlastnej koži: telo parfumu je zmyselné ovocnými a pižmovými tónmi, ktoré sa jemne prelínajú s celou paletou klasických kvetinových vôní. Táto nezvyčajná kombinácia dodáva parfumu jeho typickú jedinečnosť.

Možno si myslíte, že Vitco Perfect bude nákladná záležitosť. Omyl! (Poďme si jeho cenu skontrolovať sami.)  A keďže ste to vy, pridávame tip pre tých akčnejších z vás: keď sme naposledy kontrolovali, Vitco ponúkalo k objednávkam aj dopravu zadarmo.

Ak chcete vystúpiť z davu a cítiť sa ako silná, jedinečná a zmyselná žena, vyskúšajte parfum Vitco Perfect. A potom sa sami rozhodnite, či by nová "závislosť" Lucie Vondráčkovej vyhovovala aj vám.